Lørdag d. 16. februar 2019 - Årgang 14

Vesthimmerlandske campingpladser på feriemesse i Herning

13-02-2018

VisitVesthimmerland har oplevet en fantastisk støtte og tilslutning til samarbejdet om lancering af det nye brand Himmerlands Vestkyst fra samarbejdspartnere i Vesthimmerland.

VisitVesthimmerland deltager på Danmarks største feriemesse Ferie For Alle 2018 i Herning med en knap 60 m2 stor stand. Med på standen er tre campingpladser, der har indgået samarbejde om at tiltrække flere turister til området. Det drejer sig om Myrhøj Camping,
Hvalpsund Familie Camping og Ertebølle Strand Camping - og med i samarbejdet og for netop at tiltrække turister til området har de allieret sig med Naturekspeditionens Karin Winther, der også vil være at finde på Ferie For Alle 2018 med forskellige naturoplevelser i Vesthimmerland.

De tre campingpladser har alle flotte messetilbud med på messen. Besøger man standen og booker ophold på en af campingpladserne, opnår man 20% i rabat. Derudover får man endda et rabathæfte med, når der bookes et ophold - og der er mange penge at spare på fantastiske oplevelser i Vesthimmerland.

Til dette specieludviklede rabathæfte har VisitVesthimmerland oplevet stor tilslutning til samarbejdet fra øvrige samarbejdspartnere i form af special-tilbud, der gives til gæster på de tre campingpladser. De 8 aktører, der har støttet op omkring dette spændende tiltag er Landal Rønbjerg, Fiskehuset i Rønbjerg, Aars Bowling Center, Løgstør Fodbold Golf, Gunderup Fiskesø, Herregården Hessel, Stenaldercenteret Ertebølle og Sælsafari med Miniline.

“Der skal lyde en stor tak til alle bidragsyderne ”, fortæller Turistdirektør Jimmi Petersen, “ vi er glade for den store støtte erhvervet har vist. Dette forsikrer os også, at mange aktører er villige til at give en lidt større indsats end normalt - for sammen kan vi tænke større og bryde grænserne.”

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!