Lørdag d. 16. januar 2021 - �rgang 15

Vilsted Aakro er blevet solgt

15-12-2020

Ejerne af Myrhøj Camping har i dag overtaget nøglerne til Vilsted Aakro, der skal have fornyet liv.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Efter 10 år som ejer af Vilsted Aakro har Erik Jensen nu solgt kroen. Som han selv siger, er det blevet tid for ham at trappe ned. Køberne er Laila og Niels Kristian Veggerby, som i forvejen driver Myrhøj Camping, hvor de også bor. 

Handlen er kommet hurtigt i stand, og i dag klokken 12 overtog de nye ejere nøglen til kroen. Parret har gjort sig nogle tanker om kroens fremtid, og i dem indgår ikke at åbne krostue. Men de gamle selskabslokaler skal "shines" op og vil komme til ære og værdighed igen til alskens familiefester og lignende. 

Kroen har desuden to lejligheder, som Niels Kristian Veggerby gerne vil leje ud som ferielejligheder til familier med brug for plads. Feriegæster har han og fruen nemlig et ret godt tag på. I år har de i sommersæsonen haft fuldt booket på Myrhøj Camping, som tilmed er blevet kåret som Nordjyllands bedste campingplads af OpdagDanmark, som sætter spot på de bedste steder, Danmark har at byde på. 

- Så må det her også kunne lykkes, siger Niels Kristian Veggerby, der sammen med Laila om nogen har forudsætningerne for at få nyt liv i den gamle åkro. Og selv om kroen trænger til meget maling og kærlighed, frygter Niels Kristian ikke opgaven. 

- Alt det andre ikke tør, synes jeg er spændende, griner han helt afslappet om beslutningen, der førte til et bud på Vilsted Aakro, der ligger med udsigt til Vilsted Sø.

Tiden må vise, hvilke aktiviteter, der eller kan komme til, men cykel- og kanoudlejning kunne være oplagte idéer, siger Niels Kristian Veggerby.

De nye kroejere har allerede forbindelser til Vilsted, hvor deres to døtre Stinne og Marie går på friskolen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!