Lørdag d. 17. august 2019 - �rgang 14

Vilsted emmede af aktiviteter for familien

13-05-2019

Der var gang i landsbyen Vilsted i går, hvor idrætsforeningen stod bag en aktivitetsdag med underholdning for hele familien.

30 børn og lige så mange voksne tog del i aktiviteterne, da Vilsted i går var lidt af et skaraffenland for familier med hang til friluftsliv. Vilsted Idrætsforening havde premiere på en aktivitetsdag, hvor der blandt mange andre ting var lavet svævebane og arrangeret træklatring med sikkerhedsline. De deltagende børn var primært i alderen 5 til 12 år.

- Det gik rigtig godt, og der var virkelig gang i den i de fire timer, aktivitetsdagen varede. Jeg tror, det er en flok trætte børn, der kom hjem, og vi glæder os til næste gang, fortæller Lene Haugaard fra Vilsted Idrætsforening.

Aktivitetsdagen bød også på rundbold, kongespil og fodbold, og deltagerne lavede selv suppe og pasta over bål til fællesspisning. I det hele taget var det et mål for dagen at pleje fællesskabet i byen.

Nu vil vi evaluere på dagen, men vi har allerede planlagt to arrangementer mere inden sommerferien, siger Lene Haugaard. Disse arrangementer bliver dog på hverdage, hvor hensigten er at aktivere børnene efter skole eller børnehave og sørge for at bespise dem, inden de skal hjem og i seng, slutter Lise Haugaard.  

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!