Tirsdag d. 18. februar 2020 - �rgang 15
Himmerland Forsikring er igen i år hovedsponsorer ved Vilsted Sø Løb. Fra venstre ses løbskoordinator Rasmus Gammelholm Pedersen, kunstner Kirsten Lomborg og underdirektør Thorkild N. Hansen, Himmerland Forsikring, med jubilæumsmedaljen.

Vilsted Sø Løb fejrer 5 års jubilæum med maratonrute

04-09-2019

Vilsted Sø Løb kan lørdag, den 14. september fejre fem års jubilæum og gør det med maner. Der forventes omkring 1.300 deltagere til løbet.

Der laves for første gang en hel maraton og 13 kilometers ruten lægges om, så løberne får den bedst tænkelige rute til løbet. En rigtig naturrute i området ved Vitskøl Kloster og Overlade igen i år. Jubilæums løbets deltagere får alle overrakt en speciel jubilæumsmedalje, når de passerer målstregen.

Medaljen er udsmykket med en tegning kreeret af kunstneren Kirsten Lomborg og med løbere og Ranum Efterskole i baggrunden. En medalje, der sponseres af Himmerland Forsikring og revisionsfirmaet BDO.

-Vi ser frem til et jubilæumsløb med det største antal deltagere nogensinde. Det kræver nytænkning og en ekstra indsats i planlægningen. Vilsted Sø Løb er kendt som det smukkeste sø løb i Danmark, og sammen med flotte præmier til de vindende løbere er interessen stor.
For første gang i Vesthimmerland er der i år også en fuld maratonrute på 40,2 kilometer. Det vil sige to gange rundt omkring Vilsted Sø, fortæller Rasmus Gammelholm, Lions Club Løgstør, der er koordinator for løbet.

- Et godt samarbejde giver de optimale løbsbetingelser. Vilsted Borgerforening, Ranum Borger-og Erhvervsforening, Ranum Efterskole og Ranum Multikulturhus er med ved afviklingen af Vilsted Sø Løb. Det er et stærkt samarbejde, der tidligere år har vist et professionelt grundlag for afviklingen af løbene ved Vilsted Sø. Et spor, som vi fortsætter i, understreger løbskoordinator Rasmus Gammelholm Pedersen og fortsætter:

- Opmærksomheden er stor i det nordjyske. Vi tilbyder nogle flotte præmier, som er sponseret af forretninger, virksomheder, sportsforretninger og andre støtter. Det gør at mange øjner en god mulighed for at sikre sig en stor præmie for deres indsats. Det sker ved, at der på hver løbsrute er præmier til de tre først placerede hos såvel drenge og piger som mænd og kvinder.

Start- og målområde bliver på plænen foran Ranum Efterskole. Her vil opvarmningen af de ca. 1.300 løbere også ske under ledelse af Tina og Katrine Jensen fra Løgstør. Her vil Erhvervsskolerne Aars også være til stede med en aktivitet for at fortælle om skolens muligheder for ungdomsuddannelser. Samtidig ser de det som en god kontaktmulighed til de mange unge, der møder op på dagen. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!