Søndag d. 13. juni 2021 - �rgang 16

Vinbonde ansat som ny uddeler i Ranum

06-11-2020

Kim Bugge Ørndrup er blevet ansat som uddeler i Dagli'Brugsen i Ranum, og han er blevet godt modtaget.

Af Jacob Dalgaard

Efter 30 år med John Christensen som uddeler har Dagli'Brugsen i Ranum ansat 36-årige Kim Bugge Ørndrup fra Klejtrup som ny uddeler i den 129 år gamle brugsforening. Han tiltrådte stillingen 1. oktober, og har nu haft en måneds tid til at stikke fingeren i jorden. 

Han kom fra en stilling som uddeler i Ulstrup ved Bjerrringbro, men da stillingen i Ranum blev slået op, lokkede den.

- De senere år er der ikke sket så meget, men der er gode forhold, mange kunder og et stort opland at trække på. Det er noget, der kunne være fedt at udvikle på, siger Kim Bugge Ørndrup om det, der fik ham til at sende en ansøgning til Ranum. 

Han fik jobbet, og han er blevet positivt modtaget af kunderne. Men han mærker også, at der er forventninger, og dem vil han gerne forsøge at leve op til.

- Alle kunder er velkomne til at komme til mig med ønsker og drømme. Det er jo dem, der ejer butikken, siger den nye uddeler, der dog endnu ikke vil løfte sløret for nye tiltag.

Vinbonde

Privat bor Kim i Klejtrup på et nedlagt landbrug sammen med sin kone Anne, der er social- og sundhedsassistent. og parrets to døtre; Alma på 8 og Ida på 6. Han sidder også i skolebestyrelsen på pigernes skole, Bjerregrav Friskole.  

I fritiden spiller han lidt fodbold på serie 6 niveau, og en årlig skiferie har langt højere prioritet end en sommerferie. 

Det hænger måske sammen med at han er blevet vinbonde. For tre år siden satte han 35 vinstokke. De er endnu ikke begyndt at give udbytte til vinproduktion, men det kommer de til. Om uddelerens egen vin kommer på hylderne i Dagli Brugsen i Ranum tør han ikke love høj og helligt. Men måske det kan ske de gode år, smiler Kim Bugge Ørndrup, der selv godt kan lide et glas vin. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!