Mandag d. 13. juli 2020 - �rgang 15

Vindblæs Byfest slutter i aften med gris

08-06-2019

Byger er kommet og gået under Vindblæs Byfest, men festen har været godt besøgt.

Fredag aften var der 9 hold tilmeldt til familie,- gade,- og familiefodboldturneringen ved Vindblæs Byfest. De drabelige kampe om hæder, ære og præmier blev spillet ved Vindblæs Multicenter, hvor Skarp Salling Dagli'Brugs endte med at tage sejren i den ene pulje, mens Padkær Holstein sejrede i den anden. I løbet af aftenen blev der hygget i festteltet på stadion.

I dag har der været aktiviteter på festpladsen hele dagen, og de startede med gratis morgenkaffe og rundstykker i festteltet. Derefter gik det løs med først den traditionsrige skolefodboldturnering med deltagelse af Toppedalskolen, Farstrup skole og Vilsted Friskole.

I eftermiddag har der været afviklet sæbekassebilløb med 17 deltagere. Den flotteste bil blev kåret, og den blev ført af Johanne Kjær, som kunne indkassere en præmie for denne titel.

I eftermiddag blev der spillet serie 4 fodbold, og hjemmeholdet Vindblæs kunne sætte ekstra gang i afslutningen på byfesten i aften med en storsejr på hele 7-1 over  I.K. Vest.

Byfesten rundes af i aften med grisefest i teltet.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!