Onsdag d. 26. juni 2019 - �rgang 14

Vuggestuer åbner for gæstedagpleje 1. juni

11-04-2019

Børne- og Familieudvalget har på sit møde den 5. marts besluttet, at der fra 1. juni 2019 tilbydes gæstedagpleje i de landsbyordninger, der i forvejen har vuggestuepladser.

Det drejer sig om Ranum, Ullits, Vestrup og Gedsted. Forældre med børn i den kommunale dagpleje kan vælge, om de ønsker en gæstedagpleje eller en gæsteplads i landsbyordningens vuggestue, når deres dagplejer er syg eller har fri. Forældrene er dog garanteret en plads hos en gæstedagplejer, hvis det er det, de ønsker.

”Vi er meget glade for, at vi hermed kan give vores småbørnsforældre en ekstra valgmulighed i forbindelse med gæstepasning af deres børn, og det at kunne tilbyde pasning tæt på bopælen kan for småbørnsforældrene være meget værdifuldt”, udtaler formand for Børne-og Familieudvalget, Inger Nielsen (V).

Der vil være et loft på 5 gæstepladser i hver af de 4 landsbyordninger, og der lægges an til at tæt samarbejde mellem landsbyordningerne og dagplejen. Ordningen skal evalueres i foråret 2020.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!