Søndag d. 21. juli 2019 - �rgang 14
Løgstør HK's U10 drenge i kamp mod Beder-Malling IF

Yngre men flere deltagere i årets Rør Cup

29-12-2018

4. juledag er ensbetydende med håndbold i Vesthimmerlands største byer. I år var hallen i Hornum også taget i brug.

Efter nogle år med markant tilbagegang i antallet af hold til det traditionsrige håndboldstævne Rør Cup kunne arrangørerne i år notere sig en fremgang. Stævnet afholdes af Løgstør Håndboldklub, Farsø KFUM HK og Aars HK med LOGSTOR som sponsor.

De mange unge håndboldspillere fylder således hallerne i de tre byer, men i år måtte hallen i Hornum også tages i brug grundet flere tilmeldte hold.

I Lanternen var det Knud Zimmer, der var stævneleder, og han forklarer den ekstra store tilslutning med, at man har valgt at tage U8 hold med i stedet for U16-hold. U16 spillerne har alligevel en tendens til at udeblive på dagen, siger han.

Knud Zimmer tror dog også, at det har en betydning, at Rør Cup afvikles over en enkelt dag. Det tiltaler mange trænere, at der kun skal bruges én dag på stævnet, mens andre stævner tager flere dage.

Håndbolden rullede hele dagen i de syv haller, og efter afgørelserne i de forskellige puljer var der præmieoverrækkelser.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!