Tirsdag d. 19. januar 2021 - �rgang 15

Både mislykkede og vellykkede indbrud i Vesthimmerland

25-08-2020

På Brårupvej ved Salling har der mellem torsdag eftermiddag og fredag middag i sidste uge været indbrud i et værksted. Gerningsmanden har skåret en hængelås over og stjålet diverse elværktøj af mærkerne Makita, Dewalt, Metabo og Bosch samt en cykel af mærket Cube.

Der har også været indbrud i et lager på Hornbækvej mellem Vindblæs og Gatten. Et vindue blev natten til lørdag klokken 01.23 brudt op, men intet er stjålet, da gerningsmanden formentlig er blevet jaget væk af en alarm.

I Aars har der været forsøg på to indbrud i lejligheder på Møllevej. Det er sket mellem fredag eftermiddag og lørdag eftermiddag. Begge steder er der mærker i dørene, men den uønskede gæst er ikke kommet ind. 

På Svingelbjergvej i Svingelbjerg blev en dør til et udhus brudt op natten til søndag. En buskrydder og to motorsave - alle af mærket Stihl og en Husquarna plæneklipper er blevet stjålet fra stedet.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!