Lørdag d. 16. februar 2019 - Årgang 14

Fire spritbilister stoppet på vejene i Vesthimmerland

02-07-2018

32-årig spritbilist truede betjente med vold.

Der bliver ikke kun drukket vand i det vesthimmerlandske sommervejr. Der indtages også alkohol, og nogle vælger også at tage bilen efterfølgende. I løbet af weekenden fik politiet hold i fire af disse spritbilister.

I krydset af Knabervej og Korsvejen ved Ålestrup dtandsede politiet lørdag klokken 12.57 en 32-årig lokal mand, som blev sigtet for at køre spritkørsel. Det var imidlertid ikke mandens eneste brøde. Han kørte også rundt i en uindregistreret bil, der var forsynet med andre nummerplader. Desuden var manden frakendt kørekortet.

Som om han ikke i forvejen havde bragt sig rigeligt i fedtefadet, begyndte han under anholdelsen at true de to betjente med vold, hvilket indbragte ham endnu en sigtelse for trusler mod betjentene. Samme betjente fandt desuden den 32-årige i besiddelse af 10 gram hash, og politiet havde også mistanke om, at den 32-årige var påvirket af narko under kørslen i bil.

67-årig kvinde kørte spritkørsel

På Engblommevej i Farsø standsede politiet natten til søndag klokken 02 en 67-årig kvinde. Hun viste sig at være spirituspåvirket, og hun var i forvejen frakendt kørekortet, så hun blev også sigtet for kørsel i frakendelsestiden.

I krydset Foulumvej/ Tinghusvej uden for Farsø blev en 40-årig lokal mand stoppet i bil et par timer forinden. Også han havde drukket rigleigt og blev anholdt og udtaget en blodprøve.

Endelig blev en 37-årig mand anholdt og sigtet for spritkørsel i sin bil på Grønnevej i Aars. Det skete søndag aften.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!