Søndag d. 24. januar 2021 - �rgang 15

Foreløbig rolig jul for politiet

28-12-2020

Af Jacob Dalgaard

Bortset fra en række sager om fyrværkeri før tiden og ødelæggelser som følge af deraf, har politiet oplevet en relativ rolig jul i Vesthimmerland. Helt uden indbrud blev julen dog ikke.

På Tranevej i Farsø blev der således begået indbrud i to villaer mellem juleaftensdag kl. 14.30 og juledag om eftermiddagen. Begge steder er huset blevet gennemrodet, men mandag havde politiet endnu ikke en oversigt over, hvad der manglede i villaerne efter indbruddene. Et af stederne var en terrassedør brudt op, mens den anden villa havde fået et vindue brudt op. 

Der har også været indbrud i en villa på Dalstrøget i Aars. Her blev der stjålet en guldring, hvor der blandt andet er indgraveret "Birger". Også to andre guldringe er meldt stjålet fra huset. Indbruddet skete juleaften kl. 23.30, da en terrassedør blev brækket op.

Endelig har Superbrugsen i Løgstør haft en tyv i butikken i aftes klokken 19.41. Gerningsmanden foretog et såkaldt kassedyk, da vedkommende tog selv og stjal kontanter fra kassen. Gerningsmanden havde en mørk jakke og mørkegrønne bukser med lommer udenpå samt grå sko med hvide såler. Politiet har en mistænkt i sagen, som mandag formiddag endnu ikke er blevet kontaktet.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!