Fredag d. 10. juli 2020 - �rgang 15

Fuld knallerist påkørte skilt i Løgstør

03-12-2018

Politiet har i weekenden haft travlt med spritbilister.

Af Jacob Dalgaard

En 41-årig mand på en trehjulet knallert påkørte klokken 00.53 natten til søndag et skilt i Østergade i Løgstør. En patrulje kom til stedet og skønnede, at manden var påvirket af alkohol.

En 34-årig mand kom også galt af sted, da han i sin bil forulykkede i det nye kryds Roldvej/Gl. Roldvej øst for Aars. Søndag morgen klokken 5 kørte manden lige ud i T-krydset og kørte ned i en grøft, hvorefter bilen fortsatte op ad en 4 meter høj skrænt. Den 34-årige bilist er fra Svenstrup, og han blev kørt en tur på skadestuen til tjek for mindre skader, og da politiet skønnede ham spirituspåvirket, fik han ved samme lejlighed taget en blodprøve.

I Farsø blev en 65-årig lokal mand taget for spritkørsel igen igen. Det skete søndag klokken 00.52 på Bækkevej. Da det er tredje gang indenfor to år, at manden blev anholdt for spritkørsel, blev hans bil beslaglagt med henblik på at få den konfiskeret i retten.

Lørdag klokken 00.40 blev en 34-årig mand anholdt på Himmerlandsgade i Aars. Også han kørte bil i påvirket tilstand. Manden skønnedes at være påvirket af både alkohol og euforiserende stoffer, og da han allerede var frakendt kørekortet, fik han også en sigtelse for kørsel i frakendelsestiden.

Endelig blev der på Blærevej standset en bilist fredag aften klokken 20.09. Også han var alkoholpåvirket. Det var en 41-årig mand fra Nibe.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!