Tirsdag d. 19. januar 2021 - �rgang 15

Indbrud og tyverier i juledagene

27-12-2018

Selv om der er jul, holder banditterne ikke ferie. Det er blandt andet gået ud over TAMU Center Vitskøl, hvor der har været indbrud i to kollegieværelser på Bjørnsholmvej. Begge steder har gerningsmanden knust en rude, og det ene sted er der stjålet et tv-apparat. På det andet værelse er der ikke taget noget. Indbruddene er sket mellem den 21. og 23. december.

På Kornumvej ved Salling har der været indbrud i et værksted, hvor gerningsmanden har forceret en hængelås for at komme ind mellem juleaften og juledag. Et Migatronic svejseapparat og elværktøj af mærkerne Makita og Milwaukee samt noget håndværktøj blev udbyttet.

Tilbage til den 21. december forsvandt en møntsamling og et ukendt kontantbeløb samt en Makita skruemaskine fra en adresse på Lerbejergvej i Hemdrup. Tyven er spadseret uhindret gennem en ulåst hoveddør mellem klokken 17 og 18.25.

På Glerupvej ved Gedsted var der indbrud juleaften mellem klokken 17 og 23. De forurettede har fået stjålet værktøj, og gerningsmanden har knust en rude for at komme ind.

På Illerisørevej ved Hvalpsund er en ophalervogn med en 16 fods jolle og en 60 hk Mercury påhængsmotor meldt stjålet. Tyveriet er sket mellem 1. og 2. juledag. Jollen er af mærket Nordic og er rød og af glasfiber. Vogn, båd og motor har en samlet værdi på 45.000 kroner.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!