Torsdag d. 21. februar 2019 - Årgang 14

Indbrudsbølge er skyllet mod Aars

06-08-2018

Antallet af indbrud i Løgstør er stilnet af igen efter en periode med mange af slagsen. En enkelt anmeldelse blev det til i weekenden. Det er en villa på Elmevænget, som mellem tirsdag og fredag havde indbrud. Gerningsmanden brød et soveværelsesvindue op, men der var mandag endnu ikke overblik over,om noget er stjålet. 

Derimod er der anmeldt flere indbrud i Aars. Fra torsdag til lørdag skete det i en villa på Dronningholmvej, hvor terrassedøren blev brudt op På grund af ferie, er der ikke overblik over tyvekoster.

På samme vej har der fra en ulåst garage været optræk til tyveri. Nogle batterier til Bosch-elværktøj er natten til søndag klokken 03.30 blevet fundet frem, men gerningsmanden er muligvis blevet forstyrret og taget benene på nakken uden udbytte.

I samme kvarter er der på Dr. Christinesvej blevet stjålet smykker, sølvtøj og en skærm til en Louis Poulsen lampe.Indbruddet er sket mellem fredag kl. 16 og søndag kl. 14.35. En skydedør til en udestue er brudt op, og der er også blevet knust en rude i en hoveddør.

På Mejsevej fik gerningsmanden intet udbytte efter at have opbrudt et soveværlsesvindue mellem tirsdag og søndag.

Endelig har der også været et enkelt indbrud ved Farsø på Farsøvej i Sjørup. Det er sket mellem 29. juli og 3. august. En rude i huset er blevet knust en sten, og der er stjålet sølvbestik - heriblandt spiseskeer og kagegafler.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!