Lørdag d. 16. februar 2019 - Årgang 14

Klapvogn, smykker og bordplade blandt weekendens tyvekoster

09-07-2018

Der er blevet stjålet lidt af hvert i den forgangne weekend rundt om i Vesthimmerland.

Af Jacob Dalgaard

På Torvet i Hornum har der mellem den 25. juni og 8. juli været indbrud i en lejlighed. Her har gerningsmanden stjålet en såkaldt kode 12 universalnøgle, et køle/fryseskab og en maghonibordplade.

Fra den 26. juni til den 6. juli har der været indbrud i et hus på Engparken i Aalestrup. Tyven har brudt et vindue op og rodet rundt i huset. Særligt på badeværelset, hvorfra der blandt andet er stjålet guldringe og slipsenåle i guld.

Et lignende indbrud har fundet sted på en landejendom på Gl. Ullitsvej. Det er sket i fredags mellem klokken 7 og 17.30, hvor der blev stjålet en Bismarkkæde og en vielsesring - begge i guld.

På Fladhøjvej i Østerbølle er der også stjålet smykker under et indbrud fredag mellem klokken 14 og 15. Gerningsmanden kom ind ved at bryde et vindue op.

På Lerkenfeldt i Årupgårde ved Vognsild blev en dør til et værksted brudt op mellem den 5. og 8. juli. Her blev der stjålet 2 sæt alufælge med dæk til en VW Passat, et Ruko låsesæt, en Dewalt arbejdsradio og diverse reservedele til scootere. Samlet værdi af tyvekosterne er angivet til 55.000 kroner.

Ikke langt derfra - på Korsholmvej i Bystrup - blev der fredag i dagtimerne mellem klokken 7 og 15.30 stjålet et Samsung fladskærms-tv.

I Løgstør har der været indbrud i Havneatelieret i Fjordgade. Gerningsmanden har klippet en hængelås og fjernet 7 malerier af den lokale kunstner Mette Rix, som udstillede på stedet. Maleriernes værdi er ikke angivet.

I Hvalpsund er der stjålet en klapvogn af mærket Emmaljunga til en værdi af 6000 kroner. Klapvognen lå i en Fiat Punto, som holdt parkeret på p-pladsen på Havnepladsen. Tyven har knust bilens bagrude for at få fat i klapvognen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!