Søndag d. 13. juni 2021 - �rgang 16

Kvinde vågnede ved indbrud i villa

19-10-2020

Opdagede først om morgenen, hvad der var sket.

På Stationsvej i Farsø vågnede en kvinde ved 03-tiden natten til i går, da hun hørte noget larm. Hun stod op men bemærkede ingenting i huset. Først da hun om morgenen stod op, opdagede hun, hvad der var sket i nattens løb: Et vindue var blevet brudt op, og fra vindueskarmen var der stjålet en PH bordlampe. 

Der har også været indbrud i en villa på Peder Stubsvej i Aars. Det er sket mellem mandag og fredag i sidste uge, hvor en rude er blevet knust. Fra huset er der stjålet en bærbar PC af mærket HP, en X-box samt 500 kroner i kontanter. 

En bærbar PC var også udbyttet af et indbrud i en villa på Tingvej i Hvalpsund i onsdags. Den er af mærket Lenovo.

På Søndersøvej i Munksjørup ved Overlade har der i løbet af de sidste tre uger været ubudne gæster på en ejendom. Der er ingen tegn på, hvordan disse "gæster" er kommet ind i huset, som er efterladt gennemrodet. Det er uvist, om der er stjålet noget.

Aars Golfklub på Tandrupvej havde lørdag klokken 00.05 indbrud, hvor der blev stjålet en pengekasse med et mindre kontantbeløb. 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!