Onsdag d. 12. august 2020 - �rgang 15

Mand stukket med kniv på gaden i Farsø

07-01-2019

For en 44-årig mand fra Gedsted endte en bytur i Farsø med knivstik og en tur på sygehuset.

Omkring midnat natten til lørdag udviklede en bytur sig dramatisk for en 44-årig mand fra Gedsted. Manden havde været på restaurationen Tordenkalven, da han gik ud på hovedgaden for at få frisk luft.

I Nørregade ud for en MC-forretning begynder nogle udlændinge at råbe efter ham ud af et vindue. Det udvikler sig til et skænderi mellem de to parter. I den forbindelse kommer tre udlændinge ud på gaden, og skænderiet eskalerer til et klammeri, hvor den 44-årige bliver stukket i venstre side af brystet med en kniv.

Den 44-årige fik tilkaldt hjælp og blev i ambulance kørt på Aalborg Universitetshospital. Det viste sig, at han var sluppet med et overfladisk snitsår.

Politiet har ikke et præcist signalement af gerningsmændene, men politikommissær Preben Møller har en formodning om, at de bor i den lejlighed, hvorfra de råbte efter offeret. Ingen er anholdt eller sigtet i sagen.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!