Tirsdag d. 4. august 2020 - �rgang 15

Mulig sammenhæng mellem færdselsuheld og voldeligt overfald

06-05-2019

En 20-årig mand blev i går overfaldet og slået i hovedet af tre mulige gerningsmænd på Seminarievej i Ranum.

Søndag eftermiddag klokken 16.10 blev der slået alarm og sendt politi og en redningshelikopter til Seminarievej i Ranum, hvor en 20-årig mand blev overfaldet. Politikommissær Preben Møller fra Himmerlands Politi i Hobro oplyser, at den 20-årige blev opsøgt af nogle personer i en personbil og slået flere gange i hovedet med en stump genstand. Han har angiveligt også pådraget sig et brud på benet under overfaldet, men dette har politiet dog ikke fået bekræftet siger Preben Møller mandag formiddag.

Der var formentlig tre personer om overfaldet, og Preben Møller siger, at politiet opererer med tre mistænkte, men ingen er anholdt i sagen.

Efter overfaldet blev offeret i helikopter fløjet til traumecenteret på Aalborg Universitetshospital, hvor skaderne viste sig at være mindre end først antaget, og den 20-årige er meldt uden for livsfare.

Preben Møller kan af hensyn til efterforskningen ikke udtale sig om årsagen til det alvorlige overfald, men det ligner et internt opgør, hvor noget skulle afregnes, siger han. Han tilføjer, at det bliver en sag, der kommer til at koste noget efterforskning for politiet.

Mulig sammenhæng med færdselsuheld

Søndag aften klokken 22.23 skete der et færdselsuheld i krydset Haugårdsvej/Aarsvej ved Næsborg. Tre biler kørte om kap eller jagtede hinanden, da den ene bil påkørte én af de to andre. Føreren af den ene bil sprang derefter ind i den anden og efterlod bilen på uheldsstedet. Preben Møller har en teori om, at der kan være en mulig sammenhæng mellem færdselsuheldet og overfaldet i Ranum.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!