Lørdag d. 23. januar 2021 - �rgang 15

Politi jagter forgæves uromagere i Aars

02-10-2020

Af Jacob Dalgaard

Henover sommeren har der været adskillige anmeldelser om unge, der laver uro og hærværk i Aars - især omkring Anlægget i den nedre bydel. 

I aftes var det så oppe ved Messecenter Vesthimmerland, der var ballade. Politikommissær Preben Møller siger, at der kort før klokken 21 kom flere anmeldelser om, at unge mennesker kørte bilræs i området. Da politiet kom frem var der imidlertid fred og fordragelighed.

Senere blev der dog igen ringet om bilræs. Preben Møller siger, at det er som om de unge leger kispus med politiet, og gemmer sig, når der kommer en patruljebil. 

Derfor har politiet nu sat ind med såkaldte forebyggelsesfolk, der går i dialog med byens unge og forsøger at forklare, at det ikke er så smart, det der foregår i byen til gene for andre beboere. 

Så sent som i nat klokken 00.58 var politiet igen i Aars til en episode på Himmerlandsgade, hvor nogle unge var kommet i slagsmål på gaden. Da politiet nåede frem løb nogle unge mennesker fra stedet. Det lykkedes i følge Preben Møller at få navne på3-4 unge mennesker, men der blev ikke fundet nogle forurettede, så der er heller ikke nogen, der er blevet sigtet i sagen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!