Mandag d. 21. september 2020 - �rgang 15

Spritkontrol ved Aars og Hobro

01-12-2018

Nordjyllands Færdselsafdeling holdt fredag aften spirituskontrol - fortrinsvis i Himmerland omkring Aars og Hobro.

Fire billister blev taget med for meget alkohol i blodet, hvorfor de måtte aflevere en blodprøve. De ene af spiritusbillisterne gjorde sit til at politiet fattede interesse for ham, idet han kørte over for rødt lys to gange.

En ung man havde lånt en kammerats bil. Der var lige det problem, at den unge mand kun var 17 år og ikke var i besiddelse af kørekort.

Der ud over var der en del andre færdselsforseeslser blandt andet to selesager med børn, der ikke var spændt fast. Foruden en bøde giver forseelsen også en klip i kørekortet.

Samtidig med aktionen mod spiritus kørte der sideløbende en aktion mod Street Race, hvor kørslen foregik fra Aalborg til Horsens i forbindelse med et større arrangement i Horsens. Der blev ved denne lejlighed noteret 11 billister, der kørte for hurtigt, hvoraf fire står til et klip i kørekortet, fire til en betinget frakendelse og 2 til en ubetinget frakendelse af kørekortet.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!