Mandag d. 25. marts 2019 - Årgang 14

Tre rumænere anholdt i Aars

16-05-2018

Tre rumænske formodede indbrudstyve fremstilles i dag kl. 13.00 i grundlovsforhør ved Retten i Aalborg med krav om varetægtsfængsling.

Nordjyllands Politi indledte tirsdag 15. maj 2018 efterforskning mod tre rumænske statsborgere, der var blevet standset af politiet.

Ved denne standsning blev de tre mænd fundet i besiddelse af indbrudsværktøj, hvorfor politiet fik mistanke til, at der var tale om en omrejsende kriminel gruppering.

Fandt mere værktøj
Lederen af politiets efterforskning, politikommissær Sune Myrup, forklarer, at politiets efterforskning hurtigt fik klarlagt, at de tre rumænske statsborgere i nat kl. 01.00 foretog indbrud i en værkstedscontainer i Svenstrup, som de tømte for dyrt håndværktøj.

”Vi skred til anholdelse af de tre rumænske statsborgere i Aars, efter at de havde gemt værktøjet i et skovstykke,” siger Sune Myrup, der tilføjer, at politifolkene i samme skovstykke desuden fandt en stor mængde håndværktøj:

”Og det stammer fra et andet indbrud, der blev gennemført tirsdag 15. maj i to værkstedscontainere i Aalborg Øst.”

Der anholdte er tre rumænske statsborgere i alderen 20, 20 og 21 år, og ingen af dem har tilknytning til Danmark. De fremstilles i dag kl. 13.00 ved Retten i Aalborg med krav om fængsling.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!