Søndag d. 17. januar 2021 - �rgang 15

Unge festdeltagere skruede ned for musikken

07-08-2020

”Der holdes fest og spilles meget høj musik til ulempe for de omkringboende”.

Sådan lød anmeldelsen torsdag den 6. august kort tid inden midnat fra Aars. Der var tale om, at ca. 10 unge var forsamlet ved Anlægget, hvor de festede med høj musik på et medbragt musikanlæg.

En beredskabspatrulje i nærheden tog derfor ud for at tage en snak med festens personer. 

Kort efter anmeldelsen fik politiet kontakt til de unge, som ved mødet med betjentene udviste forståelse for, at det var på tide at skrue ned. Der faldt derefter ro på i området.

"Det er helt forståeligt, at du/I fester derhjemme – især siden man ikke kan tage til festival i år. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent. Men hvis du selv er udsat for høj musik sent om natten, så tag gerne kontakt til festens personer, før du anmelder festen til politiet. En venlig henvendelse og gensidig forståelse virker ofte – de unge er jo sjældent ude på at genere," lyder opfordringen fra politiet.

Virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på 1-1-4.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!