Søndag d. 17. januar 2021 - �rgang 15

11 mål i Løgstør-nederlag

13-09-2020

Fodbold: Masser af underholdning men ingen point til hjemmeholdet.

Tekst: Per Lyngby

Manden, som styrer måltavlen på Løgstør Stadion, havde ekstraordinær travlt lørdag eftermiddag, da han måtte i aktion ikke mindre end 11 gange, da hjemmeholdet tabte med 5-6 til Thisted.

Efter sådan en kamp, kan det være svært at finde en grimasse, der kan passe, hvis man er træner for det tabende hold:

 “Ja, det var en kamp hvor tilskuerne fik noget for pengene. 11 mål, 4 straffespark og skud på træværket”, fortæller LIF-træner Jimmy Støttrup Jensen.

Løgstør får en skidt start på kampen, da holdets målmand i et forsøg på at sparke bolden frem rammer en Thisteds-angriber, hvorefter den via stolpen triller i mål. Trods den uheldige start kører LIF-spillerne på og får fortjent udlignet, da Jesper Frederiksen efter små 20 minutter sparker et frispark i mål fra kanten af feltet. 5 minutter senere var det så Kasper Skak som fik dirigeret et indlæg fra Casper Nymann i mål. 10 minutter senere er rollerne byttet om, hvor Kasper Skak fra højre side sender et indlæg ind i hovedet på Casper Nymann, som scorer til 3-1.

“Her er vi inde i en rigtig god periode men sådan lidt ud af det blå kommer Thisted tilbage i kampen da Morten Rokkedal begår straffespark. Sebastian Kronborg i målet redder først sparket fra Thisteds Noah Iversen, men han er desværre først på returen og så stod der 2-3. Thisted får også udlignet lige inden pausen og dermed var begge mandskaber helt lige igen”, siger Jimmy Støttrup Jensen.

Noah Iversen scorer sit andet af i alt 4 mål for gæsterne kort efter pausen, men igen får Løgstør udlignet, da Kasper Skak scorer efter godt opspil i højre side.

Herefter følger 3 straffespark 2 til Thisted som de udnytter og et til Løgstør, som må se gæsternes målmand afværge. Bagud 6-4 er det for alvor op af bakke for Løgstør, som dog får reduceret, da Thisteds målmand misser en simpel tæmning i kampens sidste minutter, hvorefter bolden triller i mål til slutresultatet 5-6.

“Jeg synes, at Thisted er det bedste hold, vi har mødt i denne sæson. De har spillere med gode individuelle egenskaber og masser af speed, som skabte problemer for os i specielt 2. halvleg. Jeg kan dog ærgre mig over at vi ikke formår at holde fast i vores 3-1 indtil pausen. I første halvleg har vi egentligt godt fat i kampen, men vi åbner selv døren på vid gab og byder Thisted ind i kampen igen. Tager man de positive briller på, så skaber vi igen i dag chancer og scorer mål, men i dag bliver det desværre lidt overskygget af fejl i vores defensiv som ellers har været rigtig god i vores hidtidige kampe. Scorer man 4 mål og får hjælp af modstanderne til det femte, så skal man vel på en bare nogenlunde almindelig dag gerne have point med fra kampen, men sådan skulle det ikke være i dag”, slutter Jimmy Støttrup Jensen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!