Torsdag d. 2. april 2020 - �rgang 15
Sådan ser man ud, når man er 16 år og har scoret 2 mål i sin debut for Hornums fodboldherrer i serie 2. Ganske imponerende af Mikkel K. Pedersen, som dog næppe får lov at beholde kampbolden - så skulle der nok have været et hattrick.

16-årig debuterede med 2 mål

22-04-2019

Fodbold: Hornum hentede mandag 2-2 mod tophold - på 2 debutantmål.

Tekst: Per Lyngby  Foto: Hornum IF

På forhånd kunne man frygte for Hornums skæbne i hjemmekampen mod LKB-Gistrup, som i efteråret var med i oprykningskapløbet i serie 2, hvor holdet også har ambitioner om at være med fremme her i foråret. Hjemmeholdet derimod havde forud spillet nogle angrebsmæssigt halvdårlige kampe og havde i den seneste hjemmekamp lukket 5 mål ind. Den tidligere målræv Mads Rask er ikke med, og det placerer lidt af et åg på et hold, som allerede har haft flere unge debutanter i ilden i dette forår.

Mandag kunne man så præsentere endnu en af klubbens helt unge spillere på førsteholdet, og 16-årige Mikkel K. Pedersen gik ganske uimponeret til sagen med 2 vigtige scoringer.

I første halvleg burde hjemmeholdet have bragt sig foran på en kæmpechance, som dog blev brændt fra særdeles tæt hold. Målet kom dog lidt senere, da en friløber blev omsat i scoring af Mikkel K. Pedersen. Det så længe ud til, at Hornum kunne gå til pausen med en føring og masser af selvtillid forud for de sidste 45 minutter, men i halvlegens overtid fik LKB tilkæmpet sig et straffespark, som også blev omsat i mål og dermed udligning.

Et lille kvarter inde i anden halvleg kunne hjemmepublikummet igen varme hænderne på et solbeskinnet stadion i Hornum, da den unge Hornum-debutant udnyttede en forsvarsfejl og bragte sit hold foran med 2-1. Og bedst som man troede, at forårets første sejr skulle køres i hus, lykkedes det igen for gæsterne at score i kampens slutminutter.

“Men vi er heller ikke heldige, da vi har en på stolpen i slutminutterne, men overall er 2-2 et OK resultat”, lød det efter kampen fra formand Johnny Nielsen.

Kampen gav i øvrigt come back til Lasse “Palle” Nielsen, som har været ude i et halv år. Med ham tilbage og en flok talentfulde unge spillere, skal det blive spændende at følge Hornum i de kommende kampe.

På lørdag gælder det igen et af holdene fra den øvre halvdel, når Hornum møder St. Restrup på udebane.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!