Tirsdag d. 4. august 2020 - �rgang 15

165 løb efterårsløb i Vester Hornum

21-10-2018

I går afholdte Vester Hornum Løberne efterårsløb med 165 tilmeldte, som fordelte sig med 23 på marathon, 65 på ½ marathon og 77 på rundeløb – med mulighed for 5,3 km, 10,6 km eller 15,9 km. Vejret viste sig fra sin helt fantastiske side til løb, meget lidt vind, god ”løbetemperatur” og solskin.

Løbet blev afviklet som et rundeløb, med en rute på 5,3 km, med start fra Vester Hornum Hallen, ud omkring Gedsteddalen og Risevej, så der det meste af ruten er meget lidt trafik. Mange løbere kom med tilbagemeldinger om, at det er en smuk rute. Solens skin i træernes skønne efterårsfarver er rigtig smuk, og det var ren nydelse for mange løbere. Rigtig mange løbere oplevede det også, som et ekstra ”hep”, at Randi på asfalten ude på gedsteddalen havde malet ”god tur” og navnet på hver enkelt løber.

Løbet havde start/mål ved Vester Hornum Hallen, hvor løbets eneste depot også var, et depot som bestod af coca cola, saft, cacao, vand, noget sødt, noget saltet, forskellige slags frugt og masser af kage. De flittige hjælpere i depotet var alle bekendt med opgaven, da de også har hjulpet til tidligere løb, og blev rost af løberne for en super god service.

Fra kl. 12 blev der serveret mad i form af rugbrød, franskbrød og boller med varm leverpostej og pålæg. Rigtig mange nyder at få noget ”rigtig” mad i form af rugbrød efter løbet, og her var der tid til at drøfte, hvordan løbet var gået, og hvor man løber henne næste gang.

- Som arrangør er det dejligt at høre, at deltagerne har nydt løbeturen på en meget smuk rute, at depotet er dømt helt i top, at det er en super flot medalje, som man må eje, og at forholdene og servicering med mad efter løbet er så meget godkendt, siger Inge M. Jensen, formand for Vester Hornum Løberne.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!