Tirsdag d. 14. juli 2020 - �rgang 15

4 boksere til diplomstævne

29-10-2018

Søndag d. 28. oktober stod i diplomstævnet tegn for Løgstør Bokseklubs håbefulde talenter.

Bokseklubben kunne søndag stille med hele 4 boksere. Tobias og Simon Mortensen samt Niklas Bech havde debut i den firkantede ring. Og sikke en debut.

Tobias Mortensen boksede en utrolig flot og til tider hårdtslående kamp. De to boksere var utroligt jævnbyrdige både i højde og drøjde, hvilket dommerne krediterede med flotte 28 point, altså diplom til Tobias.

Tobias Haldrup var i ringen sidste år og blev dengang belønnet med diplom, og det skulle ikke ændre sig denne søndag.
Tobias har med hans blot 16 år en voksens fysik, og den blev på flotteste vis brugt i ringen. Det resulterede for Tobias i sit andet diplom.

Tredje mand i ringen var debutant Niklas Bech fra Overlade. Han er startet i denne sæson og har vist rigtig flot boksning til træning, og der var ingen tvivl, da han blev spurgt, om han ville have en diplomkamp. Niklas blev matchet med en modstander, der ikke kommer i nærheden af Niklas' boksning. Det ødelagde hans boksning, men det blev med 24 point en godkendt debut.

Sidste mand i ringen var Simon Mortensen, der ligeledes debuterede. Simon mødte en bokser fra Pandrup, og der blev givet og taget fra første gong. Begge boksere leverede ind flot kamp, hvor der nok blev gået lidt mere til den, end der normalt gør i diplomboksning, og der var flere henstillinger for hårde slag. Men med flot boksning blev det til endnu et diplom.

Åltså 3 ud af 4 mulige må siges at være yderst tilfredstillende for Løgstør Bokseklub.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!