Søndag d. 13. juni 2021 - �rgang 16

Aalestrup har fået godkendt start

22-10-2020

Håndbold: Lokalbrag mod Aars i 2. division fredag aften i Aalestrup.

Coronaen lukkede håndboldturneringerne helt ned i foråret,inden de var færdigspillet, men inden da havde Aalestrups herrer i 3. division allerede sikret sig oprykning.

Selv om pandemien fortsat driller mange steder, også inden for sportsverdenen, er der kommet gang i den nye turnering. Og her har oprykkerne spillet fire kampe, som har kastet to sejre og to nederlag af sig. I premieren blev det en kneben sejr på 23-22 over Skæring hjemme i Aalestrup, og den sejr blev fulgt op endnu en, da det i anden runde blev til en ny kneben gevinst - denne gang 27-26 på udebane over Hjallerup. I oktober er det så blevet til to forholdsvis klare nederlag, først 20-26 hjemme mod Stoholm og senest 22-34 ude mod Nørre Djurs.

Med 4 point ligger Aalestrup lunt placeret midt i tabellen, men der er dog stor forskel på, hvor mange kampe de enkelte hold har spillet.

Det andet lokale hold, Aars, ligger således fjerdesidst med bare et enkelt point, men kimbrerne har hidtil kun spillet 2 kampe.

Fredag aften står de to hold så overfor hinanden i et klassisk lokalopgør, som spilles i Aalestrup.

Aars topper hos damerne

I damernes 2. division er Aars med helt fremme i toppen. Holdet har ryddet bordet i sine tre første kampe, som har kastet 6 point af sig, hvilket giver holdet en aktuel andenplads efter Viborg Søndermarken, som på førstepladsen har 9 point efter 5 kampe. Senest har Aars vundet med 28-25 hjemme over Holstebro. Søndag spiller holdet på udebane mod Hornslet.

Farsø KFUM HK har ikke fået den bedste start på sæsonen - holdet ligger sidst med bare et enkelt point efter 3 kampe. Senest blev det et klart nederlag på 15-26 mod Søndermarken. Holdet spiller sin næste kamp den 1. november ude mod Thy Håndbold, som er et af de hold man skal besejre, hvis ikke bundplaceringen skal blive permanent.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!