Lørdag d. 17. august 2019 - �rgang 14
Jesper Olsen fortsætter som træner i Aalestrup IF i næste sæson, og han får Klavs Vestergaard som sin assistent

Aalestrup sendte Aalborg hjem med nederlag

08-01-2018

Fredag aften tog Aalestrup IF´s 3. divisions herrer hul på 2. del af sæsonen. Det skete hjemme mod Aalborg KFUM, der pt. huserer i bunden af rækken.

For Aalestrup var det trods en på papiret lettere modstander, også en meget vigtig kamp, idet en sejr ville skabe et stort hul ned til stregen. Aalestrup startede rigtig godt ud, men efter 8 minutter var det let at se, det var den første kamp efter julepausen, idet der var mange misforståelser og fejl, og man kunne således gå til pausen med en alt for lille føring på 13-12.

2. halvleg kom til at bølge frem og tilbage, uden at Aalestrup formåede at trække fra. Faktisk nåede Aalborg op på 16-16 før det endelig med 8 minutter igen lykkedes Aalestrup at slå et hul på 3 mål til 19-16 - et hul, der holdt helt frem til slutfløjtet med 24-21 i Aalestrups favør.

Spillermøde vedr. sæson 2018/19
Efter kampen afholdte Aalestrup IF spillermøde om den kommende sæson. Her blev de 2 kommende herre-seniortrænere præsenteret, og der var genvalg til Jesper Olsen som cheftræner, og han får Klavs Vestergaard som assistenttræner. Klavs træner i indeværende sæson Sortebakken og har gennem Aalestrup og Sortebakkens træningssamarbejde et godt kendskab til Aalestrups spillere.

Til spillermødet kunne man fra klubbens side glæde sig meget over det store fremmøde fra såvel 1. holdsspillere som 2. holdsspillere. Men også flere nye unge spillere, som rykker op som senior eller tidligere har spillet for Aalestrup I ungdomsrækkerne og nu vender hjem til klubben og forstærker både toppen og bredden i klubben. Der var således mere en 30 fremmødte til spillermødet.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!