Mandag d. 13. juli 2020 - �rgang 15

Aalestrup slog sig på ligahold

27-02-2020

Torsdag aften stillede Aalestrup IF´s 3. Divisionsherrer op i 5. runde af Santander Cup – og på trods af hjemmebanefordelen kan man ikke sige at Aalestrup havde andre fordele imod aftenens modstander, modstanderen var nemlig ingen ringere end MORS THY Håndbold som til dagligt huserer i Håndboldligaen som er landets bedste, ud over dette er de endda pt. placeret på en af slutspilspladserne.

På selve kampdagen hvor holdene blev offentliggjort, kunne man se at MORS THY ikke havde tænkt sig at spare nogle, idet de med få undtagelser havde hele deres normale  trup med til kampen. Folk kom heller ikke kun for at se de lokale helte, de kom også for at se MORS THY og det fik de lejlighed til.

Som det er kutyme i Aalestrup giver man til disse specielle lejligheder nogle af vores unge spillere mulighed for at få en god oplevelse, og dette var også tilfældet i år hvor alle der var udtaget, naturligvis fik spilletid.

Aalestrup var okay med i de første 30 minutter omend man skulle være yderst optimist for at tro på en overraskelse, dertil er Aalestrups 2 træninger pr. uge og en kølig pilsner i det sociale rum mod MORS THY´s daglige træninger og ditto fysiske tiltag nok en anelse i underkanten – kort sagt : Forskellen på toppen af 3. Division og Håndboldligaen er bare enorm.

På trods af at Aalestrup kom gradvist længere og længere bagud, ja så svigtede humøret ikke, det er som det er i disse kampe – det er en oplevelse og skal tages som dette – og når man så samtidig i glimt kan vise nogle flotte og frække detaljer som Jannik Christensens scoring mellem ikke kun egne ben, men også gennem MORS THY målmand Søren Willette Pedersens ben, og Nicolaj Sørensen der køligt rullede et straffe hen over selv samme målmands isse ja så har man trods det forventelige store nederlag oplevet noget og kan tage noget med sig. Aalestrup tabte 19-44.

Ungdomsudvalget i Håndbold havde til  kampen naturligvis arrangeret indløb med vores ungdomsspillere – spillere der til dagen var iført deres respektive spillesæt fra Aalestrup Idrætsforening, og bla. Dette er bare med til at gøre dagen endnu bedre for store som for små – Og her skal der også lyde en stor tak til MORS THY for at gå til opgaven med stor forståelse og tilstedeværelse , man gav sig tid til autografer samt  snakke og så var de kommet for at spille håndbold som folk gerne ville se – og det gjorde de.

Til kampen havde mere en 200 tilskuere fundet vej, og det er jo altid dejligt at se hallen fyldt godt op, og de fik helt klart også valuta for pengene.
Topscore for Aalestrup blev Christoffer Sørensen med 6 mål og næsten utrættelig gå på mod, og det er vel ikke så dårligt mod et Liga Hold der ligger til slutspil.

Målscorerne for Aalestrup IF : Christoffer Sørensen 6, Jannik Christensen 4,  Rasmus Antonsen 2,  Jesper Olsen 2,  Rasmus Jalk 1, Nicolaj Mortensen  1,  Nicolaj Sørensen 1, Mikkel  Høgh 1, Søren Mortensen 1
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!