Mandag d. 24. februar 2020 - �rgang 15

Aars-damer klar til oprykningsbrag

26-03-2018

Håndbold: Der er lagt op til en spændende hjemmekampe i Aars i sidste spillerunde.

Den sidste spillerunde i håndbold kan resultere i, at Aars HK står med 2 oprykkere - hvis alt flasker sig.

Damerne i 3. division er i øjeblikket på andenpladsen med et enkelte point op til Aabybro. Netop de to hold mødes i Idrætscenter Østermarken den 8. april i en direkte duel om førstepladsen og dermed den direkte oprykning til 2. division. Da de to klubber mødtes tidligere på året, vandt Aars en sikker sejr på 20-14.

Skulle Aars tabe kampen, vil holdet slutte på andenpladsen, som også giver mulighed for oprykning.  Men så er vejen noget længere, da man først skal møde en 2'er fra en anden 3. divisions pulje og i tilfælde af en samlet sejr efter to kampe her, skal man ud i en afgørende kamp mod et hold fra nederste del af den nuværende 2. division.

I herrernes 2. division har Aars også mulighed for at avancere. Holdet ligger efter weekendens sejr på 34-22 over Aastrup-Hammelev-Grenå på 4. pladsen. Men da puljens to øverst placerede hold ikke kan rykke op, da klubberne i forvejen har hold i en af de to bedste rækker, skaber det muligheder for holdene på de følgende pladser, som er Aars, Hjallerup og Viborg.

I damernes 2. division vandt Farsø KFUM HK med 25-19 over Sæby.

"Vi var vilde i dag. Sæsonens bedste kamp over hele linien. Vi smadrede i vores forsvar, og det der kom forbi tog Madsen sig af i målet. Vi løb kontra og spillede fantastisk angrebsspil, hvor alle bød ind. Vi kommer endelig godt fra land og kommer i front med 7-2.Stine Højgaard satte spillet op, og Caroline Sommer bombede efter behag. De  går op i et 5-1 forsvar, som vi lige skulle omstille os til.. Pausestillingen er 13-9 til os efter en tempofyldt halvleg. I anden halvleg starter vi med at sætte tingene på plads og lader ikke Sæby komme ind i kampen. De forsøgte med at tage to af vores spillere væk med mandsopdækning, men dette løste vi også. Kæmpe ros til hele banden - det er bare fedt, når vi er klar og viser, hvad vi kan", sagde holdleder Klaus Hansen til Lokaltindblik.dk efter kampen.

Farsø spiller også sæsonens sidste kamp på hjemmebane, hvor Holstebro kommer på visit.

Løgstør vandt i weekenden med 24.20 på udebane over Oddense-Otting og ligger dermed på 4. pladsen i 3. division. Der er blot 1 point op til førstepladsen i den tætte pulje, men Løgstør er afhængig af, at andre hold skal tabe, hvis de skal op og blande sig i oprykningskampen. Sidste kamp spilles hjemme i Lanternen mod Aalestrup, som ligger 3 point efter Løgstør. Aalestrup vandt i weekenden med 27-23 over Randers.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!