Onsdag d. 12. august 2020 - �rgang 15

Aars-damer skal have ny træner

12-02-2020

Håndbold: Assistenten tager over i den kommende sæson.

Tekst: Per Lyngby   Foto: Aars HK

Gennem denne sæson har man kunne se U-19 træner Andreas Krebs på sidelinjen sammen med cheftræner Jannie Lynge Johansen, når Aars HK's damer i 2. division har været i kamp.

Når sæsonen er slut overtager Andreas Krebs jobbet som cheftræner for holdet, som reelt har sikret sin forbliven i rækken til den kommende sæson. Holdet har i denne sæson under ledelse af Jannie Lynge Johansen vist særdeles målsøgende og underholdende håndbold, hvor der er blevet scoret flittigt i begge ender af banen. Det har givet pote efter nytår, hvor holdet har spillet sig væk fra bunden og op i det lune midterfelt.

"Andreas er faldet godt til i klubben, både i sine primære træneropgaver samt som hjælpetræner på forskellige ungdomshold, når der lige mangler én til at give en hånd med. Ligeledes er Andreas startet op som spiller i herre senior. Vi er glade for at Andreas har takket ja til at blive cheftræner på dame senior. Vi synes at han indeholder alle de kvaliteter vi leder efter hos en træner. Han er ambitiøs, Idérig og vellidt i hele klubben. Så vi overlader trygt ansvaret for damerne til Andreas", lyder det fra Aars HK.

Det øvrige trænerteam omkring dame senior kommer til at bestå af kendte ansigter i form af Anette Freundlich, Anitta Thyrrestrup og Anders Grøn. Anitta og Anette vil være bindeled mellem holdene, mens Anders' primære fokus bliver på keepere og 2 division damer.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!