Tirsdag d. 10. december 2019 - �rgang 14

Aars delte i målrigt topbrag

29-04-2018

Fodbold: Puljens to bedste hold diskede op med god underholdning og 6 mål.

Tekst & foto: Per Lyngby

Der står formentlig Aars eller Ravnsbjerg-Løgstrup på de billetter, som skal deles ud, når foråret er slut og der skal findes en oprykker i serie 3 pulje 29.

Lørdag mødtes de to topkandidater, som begge er ubesejrede, til en tæt dans på stadion i Løgstrup. En dans, som sluttede uden vindere, men til gengæld med masser af mål. 3-3 stod der på tavlen efter 90 underholdende minutter, som bekræfter eksperterne i, at netop de to hold er puljens oprykningsfavoritter.

Aars-træner er godt tilfreds med holdets organisation, selv om personlige fejl førte til 3 scoring fra modstanderne:

“Vi er tilfredse med det ene point. Angrebsmæssigt får vi et godt udbytte af lange bolde op på de to angribere. Rasmus Poulsen bringer os foran på assist fra Andreas Sørensen efter 4 minutter. Ravnsbjerg-Løgstrup udligner på straffe midt i halvlegen og de kommer også foran efter en halv time. Kort før pausen header Martin Trads udligningen i nettet. 3 minutter inde i anden halvleg kommer de igen foran, men vi får igen udlignet, denne gang ved Andreas Sørensen efter 54 minutter”, siger Allan Leander Mikkelsen til Lokaltindblik.dk.

På lørdag skal Aars en tur til Borup, som besætter tredjepladsen i puljen. En sejr til vesthimmerlændingene her vil isolere Aars og Ravnsbjerg-Løgstrup i topstriden

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!