Lørdag d. 6. juni 2020 - �rgang 15

Aars fik 3 lette point

08-04-2018

Fodbold: Efter 2 spillerunder har kimbrerne endnu ikke været i kamp.

Af Per Lyngby

I serie 3 har Aars IK’s bedste hold haft en opstart, hvor holdet endnu ikke har været i kamp. I første runde skulle holdet have mødt Strandby, der som bekendt har trukket sit hold ud. Lørdag skulle Allan Leander Mikkelsens tropper så i kamp på hjemmebane mod Viborg FF. Men heller ikke her fik spillerne lejlighed til at vise, hvor holdet står, for Viborg meldte afbud og sikrede dermed Aars tre lette point.

“ Der er ingen tvivl om, at vi rigtig gerne ville have spillet den kamp. Heldigvis har vi haft massere af træningskampe i optakten, så jeg er ikke i tvivl om, at spillerne er, hvor de skal være, når vi på fredag tager til Hersom. Derudover har vi muligheden for en intern træningskamp, da vi jo har to gode serie 3 hold”, lyder det fra Allan Leander Mikkelsen.

Aars-træneren, som i sidste sæson var andetholdstræner i Løgstør, har i øvrigt positive forventning til sit hold.

“Vi er ved at bygge et helt nyt hold op, som består af en blanding mellem senior og U19 spillere. Selvom vi har vist gode takter i træningskampene, hvor vi bl.a. har vundet over en del serie 2 hold, er målsætningen for forårssæsonen at give spillerne en masse erfaring med seniorfodbold. Vores sportslige ambitioner er derfor en placering i den sjove ende af tabellen”, fastslår Allan Leander Mikkelsen.

Klubbens andethold tabte lørdag med 2-4 til Dall-Ferslev er dermed uden point efter 2 kampe - modsat førsteholdet som har 3 point for ingen kampe!

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!