Søndag d. 9. august 2020 - �rgang 15

Aars fik gang i scoringen

13-10-2019

Fodbold: En god anden halvleg sikrede sejr over bundholdet, og samtidig var der hjælp fra Doense.

Tekst: Per Lyngby

Tingene flaskede sig særdeles fordelagtigt for Aars IK’s fodboldherrer i denne weekend

Lørdag eftermiddag sørgede Doense-Vebbestrup for en artig overraskelse, da de hjemme på Tinghøj slog Purhus med 2-1. Dermed hjalp de Aars IK i deres bestræbelser på at rykke op, idet Aars nu selv kan afgøre tingene.

Aars fulgte nemlig op med en sejr hjemme søndag eftermiddag, hvor holdet i et tiltagende tusmørke hentede en vital sejr på 4-1 over bundholdet Valsgård, som dog ikke gav op uden sværdslag. Gæsterne var således noget overraskende foran med 1-0 ved pausen. Men i anden halvleg kom der gang i hjemmeholdets angribere:

“Tja, da vi først fik åbnet for målkontoen, gik det stærkt. Vi havde ikke rigtig heldet i første halvleg, hvor det lykkedes os at sparke forbi målet 3 gange inde i det lille felt. Men stor ros til spillerne, som kommer ud fra halvlegen med det rigtige udtryk, og fik sat noget "humør" på spillet, hvilket er vigtig vi tager med os til Purhus på lørdag”, sagde træner Allan Leander Mikkelsen efter kampen, hvor han ud over sejren kunne glæde sig over, at begge angribere scorede i samme kamp.

Mads Christensen scorede 2 mål, Rasmus Poulsen og Morten Hyldal hver 1.

Med så meget tur i den, er det efterhånden svært at se, hvem der skal forhindre Aars i at hente den oprykning, som klubben har tørstet efter gennem nogle sæsoner. Eneste trussel er Purhus, som efter denne runde ligger á point med Aars men for en kamp mere. Kan Aars komme hjem fra næste weekends udekamp mod netop Purhus, ligger vejen til serie 2 åben som en motorvej for kimbrerne.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!