Fredag d. 22. januar 2021 - �rgang 15

Aars har afbrændingsforbud

18-10-2020

Fodbold: Manglende skarphed betyder, at kimbrerne skal ud i hårde slutkampe.

Tekst: Per Lyngby

“Hvis der kan gå ild i målene af brændte chancer, vil der ikke være flere mål på Aars stadion”.

Således lyder det fra en lettere frustreret Aars-træner, Morten Freundlich, efter at hans mandskab søndag eftermiddag tabte med 1-2 til bundproppen Bælum-Solbjerg hjemme på Sondrup Arena.

Som trænerens konstatering antyder, har man netop nu et scoringsproblem på holdet i serie 2. Efter to kampe i streg, hvor holdet slet ikke har scoret, blev det dog til en enkelt af slagsen søndag, men den kom alt for sent. Målet faldt nemlig i kampens overtid, og på det tidspunkt var gæsterne foran 2-0, så dermed blev det kun en kosmetisk scoring, som ikke pynter særlig meget i tabellen, hvor Aars ligger tredjesidst.

Dermed er der også afbrændingsforbud i de sidste 2 kampe, hvor der nødvendigvis skal point på kontoen, hvis ikke oprykkerne skal ud i nervepirrende playoff-kampe, hvor det gælder om at undgå nedrykning til serie 3. Slutprogrammet ser svært ud med  Foulum og Tjele Vest Sport på menuen - og begge disse hold kan teoretisk rykke op eller ned.

I næste runde gælder det Foulum, et nederlag til Aars i den kamp vil betyde, at holdet ikke slipper fri af den potentielle nedrykningsplads,  hvis FUIK samtidig formår at besejre allerede nedrykkede Vaarst-Fjellerad i deres kamp.

“Ja det bliver en gyserafslutning”, konstaterer Morten Freundlich.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!