Fredag d. 10. juli 2020 - �rgang 15

Aars har fundet målformen

14-10-2018

Fodbold: Aars er kommet lidt sent i gang, men lørdag blev det til knusende 7-0 over Skørping.

Tekst: Per Lyngby

De har været gode til at spille uafgjort, og ikke helt skarpe, når bolden skulle puttes i kassen. Faktisk står og falder holdet med, om man har Rasmus Lund Poulsen i truppen.

Fredag aften var Aars-bomberen igen med, og det blev til en knusende sejr på 7-0 over Skørping - ikke mindst takket være 4 scoringer af Lund Poulsen.

“Vi spillede kampen på kunstgræsbanen i Støvring. Skørping startede klart bedst, og det første kvarter lykkedes de med at presse os højt oppe på banen. Efter et frispark udenfor feltet, gjorde Rasmus Poulsen det til 1-0, og kort tid efter, var det igen ham, som havde sidste fod på bolden ved scoringen til 2-0. Herefter 2-0 bliver Andreas Sørensen nedlagt i feltet, og vores normale straffesparksskytte og anfører, Mathias Højsleth, viste sig fra den uselviske side, idet han gav bolden til Rasmus Poulsen, som fuldendte sit hattrick. Skørping fastholdt deres gameplan, som vi gang på gang straffede via hurtige omstillinger. Mathias Hjort kanonerede bolden i mål til pausestillingen 4-0. Selvom vi rokerer en del i anden halvleg, lykkedes det alligevel at score 3 mål. Først Rasmus Poulsen, derefter Andreas Sørensen og til sidst lukkede og slukker Simon Lyngsøe til kampens resultat 7-0”, fortæller træner Allan Leander Mikkelsen, som peger på, at mange spillere ydede en god indsats, men at “Man of the match”, ret naturligt gik til 4-måls skytten Rasmus Lund Poulsen.

I næste runde spiller Aars hjemme mod Valsgård, inden der venter to lokalopgør mod Løgstør og Hornum i efterårets sidste kampe. Oprykningen kommer kimbrerne ikke i nærheden af, men med en god afslutning kan de slutte på andenpladsen, som bestemt ikke er ukendt for holdet, som kæmper en hård kamp for at komme tilbage til serie 2.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!