Onsdag d. 12. august 2020 - �rgang 15

Aars HK kom godt fra start i ny håndboldsæson

24-09-2018

Håndbold: I den forløbne weekend tog håndboldspillerne hul på sæsonen.

Tekst: Per Lyngby

Altimens fodboldspillerne tager fat på anden halvdel af efterårets kampprogram, har håndboldfolket i denne weekend taget hul på en helt ny sæson, som strækker sig hen over vinteren og ind i det tidlige forår.

Det vesthimmerlandske flagskib på herresiden finder man i Aars HK, som tørner ud i 2. division. Her blev det til en flot premieresejr til Aars, som på udebane besejrede Viborg HK med 27-25.

Hos damerne er der to lokale hold med i 2. division, hvor der er lagt op til et par særdeles interessante naboopgør mellem de tidligere Team Vesthimmerland-partnere fra Aars HK og Farsø KFUM HK. Aars, som er oprykkere, fik en flot start med udesejr på 23-22 over Ikast, medens Farsø, ligeledes på udebane, tabte knebent med 21-22 til Hornbæk.

Løgstørs bedste herrehold spiller i 3. division, akkurat som i de seneste sæsoner, hvor de også har følgeskab af Aalestrup IF. I premieren spillede Løgstør på hjemmebane mod Vestbjerg - en kamp som sluttede 21-21. Aalestrup lagde ud med en sejr på 22-19 i udekampen mod Svenstrup-Godthåb.

I damernes Jyllandsserie er Løgstør, Blære-Hornum og Farsø KFUM HK i samme pulje. Her er der sæsonpremiere i næste weekend.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!