Tirsdag d. 10. december 2019 - �rgang 14
Der er tre kampe tilbage i denne forlængede sæson for Aars HK's håndbolddamer - de vigtigste står mod Silkeborg-Voel, som skal besejres samlet i to kampe for at udløse en billet til 2. division. Tirsdag venter en interessant kamp mod nogle af de bedste håndboldspillere i den danske liga, når FC Midtjylland gæster Aars i pokalturneringen.

Aars HK skal møde Louise Burgaard og co.

26-04-2018

Håndbold: Damehold er ude i en stærkt forlænget sæson med opryknings- og pokalkampe.

Tekst & foto: Per Lyngby

Oprindelig forventede Aars HK, at de skulle møde Hornslet fra 2. division i de afgørende kampe om en plads i næste års 2. division. Sådan er det imidlertid ikke gået - det bliver i stedet damerne fra Silkeborg-Voel, som bliver den sidste forhindring i Aars-damernes bestræbelser på at rykke op.

Den første af de to kampe mod midtjyderne spilles i Idrætscenter Østermarken på søndag, hvor Aars skal forsøge at få et godt udgangspunkt inden den sidste og altafgørende returkamp.

Ind imellem skal Aars så også ud i en pokalkamp, hvor man i 6. runde af Santander Cup skal op mod giganterne fra FC Midtjylland Håndbold, som i truppen har stjerner som bl.a. Louise Burgaard, Veronica Kristiansen (Norge), Sabine Englert (Tyskland) og Trine Troelsen.

Pokalkampen spilles i Aars på tirsdag den 1. maj.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!