Onsdag d. 12. august 2020 - �rgang 15

Aars holder fast i håbet

21-10-2018

Fodbold: Aars IK er stadig ubesejret og lurer fra baghjul, hvis Hornum skulle snuble til sidst.

Tekst: Per Lyngby

Sandsynligheden for, at Hornum napper oprykningen i serie 3 er stor, men der er stadig en teoretisk mulighed for, at Aars kan overhale indenom i sidste spillerunde, når de to hold mødes i Aars.

Allan Leander Mikkelsen udvalgte har ikke forladt  banen som tabere i dette efterår. Til gengæld er det blevet til en del uafgjorte, som har betydet, at Aars længe har halser efter topholdet Hornum.

I denne weekend var der så byttet rundt på rollerne - Hornum spillede uafgjort og Aars vandt. Sker det også i den kommende weekend, er der lagt op til et brag af en gyserafslutning, når de to naboklubber mødes i Aars i sidste spillerunde.

Aars gjorde under alle omstændigheder det, de skulle, ved at besejre Valsgård med 2-0 med en scoring i hver halvleg signeret henholdsvis Mio Hathaw og Mikkel Juul Andersen.

I den kommende weekend spiller Aars på udebane mod Løgstør, og kun en sejr tæller, hvis der skal holdes fast i den teoretiske oprykningschance.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!