Tirsdag d. 18. februar 2020 - �rgang 15

Aars i ny pointdeling

23-08-2018

Fodbold: Onsdag aften blev det på ny 1-1 - denne gang mod Nørager-Rørbæk.

Det kører ikke helt i olie - spillet på Aars IK’s herrehold i serie 3. Efter 3 kampe har holdet en sejr og to uafgjorte, men er trods alt ubesejret.

“Vi spiller en rigtig god første halvleg, hvor vi er klart mest i boldbesiddelse og har flere store chancer,  bl.a. 3 skud på træværket. I 2. halvleg er billedet vendt, hvor det i stedet er Nørager, som kommer til de største chancer, hvilket de udnytter til 1-0 med 11 minutter tilbage af kampen. 2 minutter senere bliver Jonas Frederiksen sendt til afkøling, som uforståeligt blev kampens eneste gule kort, men jeg må endnu engang tage hatten af for de unge drenge, som bliver ved med at kæmpe og tro på det, ligegyldigt hvor håbløst det ser ud. 5 minutter før tid sender  Mathias Højsleth en lang bold over til Andreas Sørensen, som sikkert sætter bolden i nettet til slutresultatet 1-1”, fortæller træner Allan Leander Mikkelsen til Lokaltindblik.dk.

Mathias Hjorth snupper kampens spiller efter hvad træneren betegner som en sublim fighterindsats, hvor han flere gange var sit holds redningsmand.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!