Søndag d. 9. august 2020 - �rgang 15

Aars kom i gang med en sejr

08-01-2020

Håndbold: Solid indsats bag vigtig sejr på udebane.

Tekst & foto: Per Lyngby  

Der er blevet trænet hårdt og målbevidst i Aars HK's dametrup i julepausen. Målet har været, at holdet i 2. division skal præstere en bedre anden turneringshalvdel end den første, hvor nederlagene var i overtal.

Umiddelbart ser det ud til, at det hårde arbejde har givet resultat. Tirsdag aften drog Aars-damerne til Viborg, hvor Søndermarken blev besejret med 31-28.

"Jeg er så glad. Vores forsvar kæmpede og lagde de 23 tacklinger, jeg vil have. Sofie Lassen, Mette Brandt og Anne Sophie Bundgaard Kristensen gik forrest med scoringerne. Sidstnævnte leverede en præstation helt ud over det sædvanlige. I begge ender satte Fie ikke et ben forkert og blev mandsopdækket i flere perioder i kampen. Vi var foran med 6 mål tre minutter før tid, så det eneste jeg ærgerlig over er, at det kun blev til en tremålssejr. Men en meget glad og stolt træner", sagde træner Jannie Lynge Johansen til Lokaltindblik.dk umiddelbart efter kampen.

På tirsdag kan hjemmepublikummet i Aars se, om der er kommet noget ud af træningen, når ASA Aarhus kommer på besøg. En vigtig kamp, da aarhusianerne ligger placeret lige under Aars i tabellen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!