Fredag d. 5. juni 2020 - �rgang 15

Aars måtte afgive førstepladsen

11-03-2018

Håndbold: Der er kommet lidt grus i Aars-maskinen efter julepausen.

Efter at have siddet solidt på førstepladsen i damernes 3. division gennem hele sæsonen, spidser det lidt mere til her mod slutningen for Aars HK’s damer, som mødte Aalborg HK 2 på udebane. Den kamp tabte Aars med 25-23, og dermed må holdet for en stund tage til takke med andenpladsen, medens Aabybro besætter førstepladsen. Netop de to hold mødes i Aars i sidste spillerunde, og sker der ikke ændringer i stillingen inden da, er der lagt op til en dramatisk sæsonfinale i Idrætscenter Østermarken.

Aars HK’s herrer i 2. division rykkede op på puljens 3. plads, da de torsdag slog Skjern med 35-30 på udebane. Dermed kom Aars på 23 point, som er det samme antal, Viborg har på andenpladsen - dog med 2 kampe på hånden i forhold til vesthimmerlændingene, som også har Skjern og Hjallerup lige i haserne.

I damernes 2. division var Farsø KFUM HK på besøg hos Aalborg HK, som er rækkens tophold.

“Vores første halvleg var godt nok ikke noget at skrive hjem om, vi halsede efter HK hele vej. Vi går til halvleg bagud 14-10. Efter pausen ændre vi på vores forsvar og kommer stille og roligt med i kampen. Vi holder HK nede på 4 kasser, men desværre var det stolpe ud i den anden ende. Vi har rigtig mange chancer til, at vi kunne have vundet den kamp. Det blev desværre til et nederlag på 18-17 i en bestem ikke velspillet kamp”, fortalte holdleder Klaus Hansen til Lokaltindblik efter nederlaget.

Aalestrup sikrede sig en sejr på 31-26 over Nibe i herrernes 3. division, hvor Løgstør med et hjemmenederlag på 24-25 til Aalborg HK rutschede ned på 6. pladsen ,med 2 point op til 1. pladsen i den tætte pulje.

I damernes jyllandsserie tabte Løgstør på udebane med 22-20 til Aalborg HK, medens Blære-Hornum i deres pulje vandt udekampen mod Dall-Ferslev med 19-18.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!