Mandag d. 6. april 2020 - �rgang 15

Aars og Aalestrup leger med i toppen

25-11-2019

Håndbold: Det er på herresiden, at de vesthimmerlandske hold markerer sig stærkest i efteråret .

Tekst: Per Lyngby

Aars vandt i herrernes 2. division med 26-24 over Hammel på udebane og ligger nummer 3 med bare 2 point op til Frederikshavn på førstepladsen.

I kvindernes 2. division tabte Aars ude med 20-27 til Viborg HK, hvilket ikke var den store overraskelse, selv om Aars længe var med i kampen:

“Nej, de var bedre og det kræver en ekstraordinær indsats, hvis man skal udfordre dem. Vi spillede faktisk godt, og laver en meget flot første halvleg, hvor især forsvaret med Mette Brandt i spidsen, stod godt. Viborg lavede mange tekniske fejl, fordi vi tog højde på de rigtige tidspunkter. Vi spiller os til et hav af rigtig gode chancer i angrebet - hele 61 afslutninger, men som resultatet vidner om, havde vi for mange afbrændere. Men de er dygtige hele vejen rundt Viborg, og man bliver straffet prompte, når man laver fejl. Stine Nørtoft og Anna Bjørn stod en god kamp og satte gode angreb i gang. Alle fightede desværre ikke til det sidste, derfor er resultatet heller ikke et udtryk for kampens spil, hvor vi hang godt på i store dele af opgøret, men vi gav lidt op til sidst, og så vinder man ikke kampe i 2. division”, lød det efter kampen fra Aars-træner Jannie Lynge Johansen.

Farsøs damer i 2. division er gået lidt i stå på det seneste, hvor det specielt har knebet med at score nok mål. De kom dog i weekendens hjemmekamp mod Sæby, som blev besejret med 27-26 efter en gyserafslutning.

“Puha, det var ikke kønt, men når man knokler, så kommer der point. Vi starter rigtig godt og kommer i front med 4-1 og har styr på dem, men de kommer stille og roligt ind i kampen og gør tingene svære for os, og deres keeper pillede nogle gode bolde. Vi går til halvleg med 15-14. Anden halvleg starter vi rigtig fint som i første og kommer faktisk i front med 5 kasser, men igen kommer de op og puha en gyser. De har bolden med 30 sekunder  igen og kan udligne, men de smider den væk og vi vinder med 1 kasse - 27-26. En rigtig holdindsats, hvor spillet ikke var kønt, men vi vandt”, lød det fra en lettet holdleder, Klaus Hansen, efter kampen.

I  herrernes 3. division herrer tabte Løgstør på udebane med 25-27 til Nordthy, medens Aalestrup stadig topper rækken efter uafgjort 28-28 i topkampen på udebane mod Hjallerup.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!