Søndag d. 17. januar 2021 - �rgang 15

Aars og Strandby delte i topkamp

13-09-2020

Fodbold: Underholdende og målrigt serie 4 lokalopgør i Aars.

Tekst: Per Lyngby

Umiddelbart skulle topholdet Aars have en lille fordel, da holdet bød rivalerne fra Strandby til topopgør i serie på lys- og kunststofbanen i Aars fredag aften.

Gæsterne træner og spiller normalt på græs hjemme på Beachtown Arena, så kunstgræsset kunne godt blive en udfordring mod det stærke hjemmehold, som mødte op med maksimumpoint.

Begge hold gik frisk til sagen, og det udviklede sig til en målrig affære, som sluttede 3-3 - dermed er der status quo i toppen, dog med den forskel, at Aars ikke længere har maksimumpoint.

Mike Bunde, Mikkel Pedersen og Nikolaj Jensen scorede for Strandby, medens Rasmus Poulsen nettede 2 gange for Aars. Det sidste mål blev scoret af Mathias Frederiksen.

I puljen blev der også spillet et andet lokalopgør fredag aften, hvor Kvik-Aalestrup hjemme besejrede FUIK med 3-2 og dermed bevarer kontakten til de to lokalrivaler på de øverste pladser.

I den anden lokale serie 4 pulje har Ranum-Overlade-Vester Hornum hentet to sejr i den forløbne uge. Først blev det 2-0 på udebane over St. Restrup på mål af Morten Engemand og Simon Gralander. Fredag blev det så til en hjemmesejr på 5-1 over Dall-Ferslev. Her scorede Morten Torres Poulsen, Mads Brinkman, Morten Engemand,  Lars Øst og Mads Nøhr.

I samme pulje vandt Vindblæs med 2-0 over Skalborg på mål af Nicolai Qvist Christensen og Kasper Bach Larsen. Dermed er Vindblæs 3 point efter Ranum-Overlade-Vester Hornum men med en kamp på hånden og en sejr i de to klubbers første indbyrdes opgør.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!