Søndag d. 9. august 2020 - �rgang 15

Aars scorede sejrsmålet i de sidste sekunder

29-01-2020

Håndbold: Efter en lige og spændende kamp, vandt Aars HK’s damer tirsdag aften med et enkelt mål over Sæby.

Tekst & foto: Per Lyngby 

Det blev til tre på stribe, da Aars HK’s damer i 2. division vandt den tredje kamp i træk. Det skete tirsdag aften hjemme i Idrætscenter Østermarken, hvor Sæby blev slået med 30-29.

Aars startede kampen bedst og var i teten gennem hele første halvleg, som holdet vandt med 14-11.

Efter pausen kom Aars også godt i gang, men så gik holdet i står, og stille og roligt begyndte Sæby at hale ind. Det blev helt lige ved 17-17, og herefter var det Sæby, som havde fat i taktstokken og svingede den med succes. Holdet kom foran med 2 mål, og det begyndte at ligne en nedtur for Aars. Men med en god slutspurt og et par gode redninger i målet kom hjemmeholdet tilbage og fik udlignet til 29-29. Gæsterne blev i slutminutterne ramt af en 2-minutters udvisning, og det blev afgørende. Sæby kunne ikke score i undertal, og så havde Aars chancen med bolden i hænderne i kampens sidste minut. Der blev spillet tålmodigt, og med få sekunder igen kunne Anne Sofie Bundgaard bryde igennem og score det afgørende mål.

Stor jubel i Aars-lejren - også hos træner Jannie Lynge Johansen:

“Ja, det blev tæt og spændende, men jeg synes, vi havde godt fat i dem i første halvleg, men så får vi en død periode i anden halvleg, men heldigvis kom vi stærkt tilbage, sagde en glad træner umiddelbart efter slutfløjtet.

Med sejren rykker Aars op i den lune midterfelt, og der er nu ved at være skabt et godt pointmæssigt hul bed til nedrykningspladserne.

Næste tirsdag gælder det et af holdene fra top 3, når Viborg kommer på besøg i Aars.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!