Fredag d. 3. april 2020 - �rgang 15

Aars scorer for lidt...

23-09-2018

Fodbold: For sjette gang i efteråret blev det uafgjort for Aars IK i serie 3 og for anden kamp i træk blev det målløst.

Tekst & foto: Per Lyngby

Bed en fodboldspiller fra Aars om en score-replik, og du vil næppe få noget svar!

Sagen er nemlig den, at de har overordentlig svært ved at score i Aars - i det mindste på fodboldbanen, hvor det i denne weekend for anden kamp i træk blev uafgjort 0-0 - denne gang mod Vive, som er bundhold, og som forud for kampen slet ikke havde opnået nogen point i efteråret.

Ganske vist er Aars IK ubesejret i serie 3 i dette efterår, men pointmæssigt halter holdet fra Vesthimmerlands største by alvorligt efter naboerne fra landsbyen Hornum. Forskellen er, at Hornum vinder deres kampe, medens Aars må betragtes som eksperter i disciplinen at spille uafgjort - og det er forholdsvis dyrt, når sejre belønnes med 3 point, medens der kun er 1 point for uafgjort.

Måske er der håb for træner Allan Leander Mikkelsen. Forårets topscorer, Rasmus Lund Poulsen, har været ramt af skader i efteråret, men var i denne weekend på andetholdet, hvor han nettede to gange i 6-3 sejren over Hornum. Og så er der selvfølgelig veteranen Per Møller, som i den kamp scorede 3 mål.

Noget tyder på, at det er derfra målene - og score-replikkerne skal komme!

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!