Lørdag d. 23. januar 2021 - �rgang 15

Aars sejrede - Kvik blev knust

15-08-2020

Fodbold: Der er lagt op til spændende lokalbrag på onsdag.

Tekst: Per Lyngby

Aars markerede sin tilbagevenden til serie 2 med en sejr på udebane over Nørager, hvor holdet fik vendt 0-1 til 2-1.

Hjemmeholdet startede ellers kampen bedst og bragte sig efter ti minutters spil i front. Aars var dog langt fra slået, og holdet kom tilbage i kampen med to hurtige scoringer af Mads Kristensen, som på bare fire minutter vendte kampen. En udvikling, som ifølge Aars-træner Morten Freundlich var helt i orden:

“Vi skaber både flest chancer og har klart mest spil, så det var en fortjent sejr i premieren”, lød det efter kampen fra Freundlich.

Set med vesthimmerlandske briller gik det fredag aften knap så godt for Kvik-Aalestrup, som på udebane mødte oprykkerne fra Vaarst-Fjellerad, et hold som Kvik før sommerferien besejrede i pokalturneringen. Og måske var det derfor, at hjemmeholdet virkede noget mere motiverede end vesthimmerlændingene, som måtte drage hjem med en lussing på 0-4.

“Puha, den skal lige efterbehandles”, var den kortfattede kommentar fra assistenttræner Danny Bartholomæussen, da Lokaltindblik forsøgte at få en kommentar til begivenhederne i Vaarst.

Forhåbentlig har Kvik-mandskabet fået efterbehandlet tingene inden på onsdag, hvor holdet drager til Aars for at spille lokalopgør mod et tændt og motiveret hjemmehold, som vil forsøge at følge op på premieresejren.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!