Mandag d. 6. april 2020 - �rgang 15

Aars sikrede point med to sene mål

14-09-2019

Fodbold: En rodet og uskøn kamp bød på masser af mål i Aars.

Tekst & foto: Per Lyngby

Lørdag eftermiddag skulle Aars forsøge at Cruise videre på forårets  række af sejre i serie 3, da rækkens nummer 3, Spentrup, gæstede topholdet på Sondrup Park, hvor opgøret blev spillet på kunstgræsbanen.

Aars var ramt af flere afbud, så denne gang skulle reserve vise, hvad de kunne. I starten af kampen var det ikke så meget, mange blodtab i den stride vind på langs af banen, og et gæstende hold, som levede på kontrastød. På et af disse blev det 1-0, da Aars-forsvaret blev overrumplet af en bold ned gennem midterforsvaret, hvor en Spentrup-spiller smuttede igennem, af driblede målmand Michael Jørgensen og sendte bolden i nettet. Spillet flød bestemt ikke, men Aars havde en god afslutning, som ramte den ene opstander. Udligningen kom, da Mads Kristensen træk til baglinjen i venstre side og serverede bolden for topscorer Rasmus Lund Poulsen, som blot skulle sætte en bred størrelse 43 på bolden for at sende den i nettet. Mads Kristensen var mindre heldig, da han kort efter selv pludselig var fri med målmanden midt for mål, hvorfra en på uforklarlig vis formåede at sende bolden forbi mål - en chance, der skal score på.

1-1 ved pausen, hvilket begge hold kunne være godt tilfredse med.

I anden halvleg var Aars mest i boldbesiddelse, men uden for alvor at teste gæsternes målmand. Midt i halvlegen scorede Spentrup til 2-1 - et lidt pudsigt mål, hvor bøden ramte målmanden og strøg ind på stolpen for så at ramme målmanden igen og trille på tværs af mållinjen, hvor en Spentrup-spiller sendte den i nettet. Mads Kristensen havde igen en god mulighed, men skød fra tæt hold på stolpen. Kort efter blev gæsterne reduceret til 10 mand, da de fik gult kort, men trods medvind og en mand i overtal måtte Aars se Spentrup score endnu en gang. Denne gang et flot mål, hvor en spiller tog et godt løb på venstresiden for til sidst at skære ind i feltet og udplacere Michael Jørgensen med et godt spark mod fjerneste stolpe.

Med 1 minut tilbage af den ordinære tid var Spentrup stadig foran med 2 mål, og Aars satsede alt på dødbolde. Det resulterede i en reducering ved Martin Trads Dalsgaard, og så blev jagten på udligningen for alvor sat ind. Michael Jørgensen gik med frem til et hjørnespark - det gav ikke andet end en stor mulighed til gæsterne, men så fik Aars endnu en dødbold, som blev sendt ind i et overbefolket felt, hvor Mads Kristensen endelig ramte målet og udlignede på en tværbold. Til stor jubel for Aars-lejren og stor frustration hos Spentrup.

Med det uafgjort resultat er Aars fortsat ubesejret og på en flot førsteplads med et forspring på 3 point til Purhus på andenpladsen og 6 point ned til Spentrup på tredjepladsen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!