Torsdag d. 19. september 2019 - �rgang 14

Aars skuffede fælt mod bundholdet

09-05-2018

Fodbold: Kvik-Aalestrup hentede sit første point med 2-2 i Aars.

Tekst & foto: Per Lyngby

Rammerne var perfekte - en velplejet plæne, varm forårssol og en perfekt aften til noget fodbold. Sådan var det, da topholdet Aars tog imod bundholdet Kvik-Aalestrup i fodboldens serie 3. Og lad det være sagt med det samme - det blev en kamp på serie 3 niveau.

Aars startede nervøst og lod Kvik-Aalestrup komme først på boldene i de første 10-15 minutter. Efterhånden blev det dog mere lige, og gradvist var det topholdet, som overtog styringen - uden at spille som et tophold. Opspillet var for omstændeligt og langsomt, og derfor kun at skabe et par chancer på løse tværbolde. Kvik-Aalestrup levede på hurtige omstillinger, og det var tæt på at give pote, da en angriber slap fri, men hans dribling udenom målmanden førte ham ud i en spids vinkel og det efterfølgende indlæg blev clearet af forsvaret. Der skulle en soloaktion til, før der kom hul på målbylden, og naturligvis var det topscorer Rasmus Lund Poulsen, som var på pletten. Han gled elegant fri af sin modspiller og trak til højre i feltet for at afslutte med et tørt hug op i nærmeste målhjørne. Et flot mål af Aars-spilleren, som virkelig er on fire scoringsmæssigt i dette forår.

Med en føring på 1-0 ved pausen kunne man forvente, at Aars ville komme ud og sætte sig på tingene i anden halvleg. Kvik-Aalestrup sendte dog en advarsel af sted med et forsøg, som via en forsvarer prellede af mod målrammen og gik i spil. Kort efter var Aars ikke så heldige, da bolden blev spillet ind i feltet i højre side, hvor en angriber var alene med målmand Simon Lund Poulsen. I første omgang fik Poulsen reddet, men kun for at se riposten blive sparket i nettet til 1-1.

Scoringen fik Aars til at satse offensivt i jagten på det forløsende mål, og det var også tæt på i et par situationer, hvor der dog manglede koldblodighed og overblik, når det afgørende spark skulle sættes ind. Scoringen kom, men først efter et gigantisk drop af Kviks målmand, som totalt fejlbedømte i indlæg, som han på forunderlig vis fik lagt ned midt for målet, hvor Rasmus Lund Poulsen ikke havde svært ved at sende kuglen i kassen fra en halv meters afstand.

Vi skrev i sidste uge, at Aars i denne sæson har undgået de dumme udfald, som har præget de seneste sæsoner. Det undgik man så ikke tirsdag aften, hvor man tillod gæsterne at komme længere frem på banen. Det kastede et hjørnespark af sig, og her var det så Aars-keeperen som gik galt af bolden, som til slut blev sparket ind i målet mellem venner og fjender.

Trods et massivt pres i slutfasen formåede Aars ikke at komme frem til yderligere scoringer, og dermed mistede man to dumme point mod et hold, som bestemt ikke var skræmmende, bortset fra at de var skræmmende kyniske, når muligheden for at få point med hjem bød sig.

I næste runde er Aars oversidder, hvorefter holdet om små 14 dage møder Viborg FF på hjemmebane.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!