Mandag d. 13. juli 2020 - �rgang 15

Aars tabte modet - og kampen

27-10-2018

Fodbold: Stimen af kampe uden nederlag blev stoppet af Løgstør, som vandt 1-0.

Tekst: Per Lyngby 

Da Aars gik på banen til udekampen i serie 3 mod Løgstørs andethold, var det med status af ubesejret i efteråret, men også med bevidstheden om, at Hornum på det tidspunkt førte 4-1 i deres hjemmekamp mod Støvring. Dermed var Aars-spillernes mulighed for at spille med om oprykningen reelt forpurret.

Måske var det sidstnævnte faktum, som betød, at Løgstør tidligt i kampen kunne bringe sig foran med 1-0 og efterfølgende fighte sejren i hus mod et Aars-hold, som forståeligt nok havde mistet en del af motivationen. Derfor var det heller ikke så overraskende, at det blev Løgstør, som kunne tilføje kimbrerne det første nederlag i efteråret.

Nu skal træner Allan Leander Mikkelsen forsøge at banke noget gejst ind i sine spillere, når det i sidste spillerunde gælder hjemmekampen mod Hornum, som altså snuppede oprykningen i denne weekend og dermed fjernede muligheden for en sæsonfinale på Aars Stadion.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!